Menu
Otte Afbouw
Corné Otte
Torenplein 6
4307 AB Oosterland
Telefoon: 0111-644933
Mobiel: 06-19808278
Email: info@otteafbouw.nl

facebook

Tegelzetter in Zeeland

Uw zoektocht naar een ervaren tegelzetter in Zeeland kan hier stoppen. Zowel vele particulieren als bedrijven hebben de weg naar Otte Afbouw al gevonden. Dankzij onze jarenlange ervaring en onze vakkennis kunt u van ons een gedegen advies en een perfect eindresultaat verwachten.

Welke tegels zijn geschikt?

Een betegelde wand of vloer begint natuurlijk bij het uitzoeken van tegels. Er zijn zó veel verschillende soorten tegels, met verschillende eigenschappen, dat we begrijpen dat het maken van een keuze hieruit knap lastig kan zijn.
U kunt ons daarom niet alleen inschakelen voor het laten betegelen, maar ook voor advies. We helpen u graag met het uitkiezen van de tegelsoort en bijbehorende benodigdheden.

Tegelzetter inhuren

tegelwerken Zoals gezegd kunt u ons inschakelen voor het betegelen van een vloer, muur of complete ruimte zoals een badkamer. Tegelzetten is een waar specialisme waar veel vakkennis, handigheid en vooral ervaring bij komt kijken. En dat brengen we mee, samen met de tegels die u heeft uitgezocht.
Dit laatste is trouwens geen must. Het gebeurt vaker dat men zelf de keuze in tegels al heeft gemaakt. Voor ons is dit geen probleem: wij komen met liefde de door u aangekochte tegels aanbrengen op de daarvoor bestemde plek. Wel hebben we hierover graag van tevoren overleg, want ook dan is het zaak dat we de juiste voorbereidingen treffen om een mooi resultaat te bereiken.
Offerte aanvragen

Werkzaamheden betegelen

tegelwerkenVoordat er gestart kan worden met betegelen, moet de betreffende muur of vloer eerst voorbereid worden. Ook dit kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.
Hieronder vindt u de verschillende werkzaamheden die komen kijken bij het tegelzetten. Voor welke werkzaamheden u ons inschakelt is afhankelijk van de situatie in de te betegelen ruimte en van wat u zelf aan voorbereidend werk wilt uitvoeren.

Stappenplan betegelen:

  • oude tegels verwijderen
  • oude tegels afvoeren
  • egaliseren van de te betegelen wand of vloer
  • aanbrengen lijm en vervolgens tegels
  • afwerken van de wand(en) of vloer(en), zoals voegen
  • opruimen. Wij vinden het belangrijk dat u zo min mogelijk hinder ondervindt van werkzaamheden en laten daarom de ruimte altijd keurig opgeruimd achter.

Niet alleen nieuwe tegels laten plaatsen?

Tegelzetten is niet onze enige specialiteit. We weten dat nieuwe tegels vaak samengaan met meerdere werkzaamheden in de ruimte. Indien u een grotere verbouwing in het verschiet heeft is dat natuurlijk handig om te weten.
In dat geval laten we u graag verder lezen op onze pagina’s over het plaatsen van een nieuwe keuken, het renoveren van een keuken of het plaatsen van een nieuwe badkamer.

Tegelzetter inhuren in Zeeland of Zuid-Holland

Otte Afbouw is te benaderen voor betegeling in Zeeland en Zuid-Holland.
Vanuit onze standplaats in Oosterland (Schouwen-Duiveland) reizen we deze twee provincies door. We zijn voornamelijk te vinden op Schouwen-Duiveland, Tholen, Noord- en Zuid-Beveland en Walcheren en in de zuidelijke delen van Zuid-Holland, zoals op Goeree-Overflakkee, in de Hoeksche Waard en in de regio Rotterdam.
Woont u buiten Zeeland en Zuid-Holland en wilt u toch graag gebruik maken van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op voor overleg.

Vraag nu een op maat gemaakte offerte aan!

 

Website by SVwebdesign