Menu
Otte Afbouw
Corné Otte
Torenplein 6
4307 AB Oosterland
Telefoon: 0111-644933
Mobiel: 06-19808278
Email: info@otteafbouw.nl

facebook

Klant reacties

Op deze pagina vindt u reacties van onze klanten.


Badkamerrenovatie ervaring

Beste Cornè

Wij kochten een badkamer bij een sanitair winkel, waarna we jullie hebben ingeschakeld om onze badkamer geheel te vernieuwen. Voordat jullie begonnen hebben heb je eerst stofschermen geplaatst, zodat de bouwstof tot een minimum beperkt bleef in ruimtes waar niet gewerkt werd.
oude badkamer werd vakkundig gedemonteerd en afgevoerd. waarna onze nieuwe badkamer geheel naar wens werd gemonteerd. voordeel was wel dat alles door één bedrijf werd geregeld echt een pluspunt!!
Na bijna 2 weken was onze badkamer dan ook geheel naar wens gemonteerd, en de woning weer geheel netjes opgeruimd.
Kortom: we bevelen je van harte aan bij toekomstige klanten!!

Een fam. uit Zierikzee


Ervaring nieuwe badkamer

Oude situatie
oude badkamer
 
oude badkamer
Nieuwe situatie
Nieuwe badkamer
 
Nieuwe badkamer

nieuwe badkamerOtte Afbouw heeft bij ons in juni 2014 de gehele badkamer vernieuwd. Het renovatieplan is in goed overleg en op plezierige wijze tot stand gekomen. Corné Otte denkt mee in oplossingen en mogelijkheden. Het plan is voorts op deugdelijke en professionele wijze uitgevoerd. Met het resultaat zijn we zeer tevreden. We kunnen Otte Afbouw zeker aanbevelen!
fam. Kabboord, 's-Heer Arendkerke


Ervaring met het plaatsen van een nieuwe keuken

oude keuken
Oude keuken
Nieuwe keuken
Nieuwe keuken

Een nieuwe keuken? Leuk! Maar liever niet voor ieder onderdeel van "het project" weer andere mensen over de vloer. Geen probleem bij Corné, want die kan alles zelf, of hij regelt een paar extra handen.
Voor we de keuken bestelden heeft Corné een scherpe offerte gemaakt voor al het voorbereidend werk, montage van de nieuwe keuken en de afwerking. Ook had hij nog een paar handige tips voor ons die we hebben meegenomen in onze definitieve keuze. Qua leidingwerk moest er heel wat gebeuren, maar de hele operatie verliep snel, goed en schoon (bijna geen stof!).
Inmiddels genieten we zeer tevreden van onze mooie nieuwe keuken. Het resultaat is, mede dankzij Corné, boven verwachting!
Fam. Vos Serooskerke (W)


Badkamer gerenoveerd

badkamer middelharnis badkamer middelharnis badkamer middelharnis badkamer middelharnis

In 2014 heeft Otte afbouw bij ons de totale badkamer vernieuwd. Vanaf het allereerste begin was Corné Otte er al bij betrokken.  Door het geven van advies over de indeling e.d., was bij ons al snel duidelijk dat Corné Otte de nodige ervaring had.  Het was dus niet moeilijk om met  otte afbouw in zee te gaan.  Na de realisatie van onze badkamer kunnen we maar één ding zeggen, prachtig resultaat en zeer nette afwerking!

Zeer tevreden familie uit Middelharnis!


Badkamer plaatsen ervaring

badkamerdouceAfgelopen week werd de badkamer opgeleverd. We zijn heel tevreden over de kwaliteit van het geleverde werk! We kunnen Otte Afbouw aanbevelen.

Fam. van Dis
Middelharnis

 

 

 


Nieuwe keuken en laminaatvloer

In 2013 heeft Otte Afbouw een aantal werkzaamheden verricht aan onze vakantiewoning in Ellemeet.
In juni werd een laminaatvloer gelegd in de woonkamer en de hal. Een nieuwe keuken werd geplaatst in november. Al deze werkzaamheden werden vakkundig, degelijk en zeer professioneel uitgevoerd door Corné Otte. We zijn dan ook zeer tevreden dat we indertijd gekozen hebben voor Otte Afbouw te Oosterland.
Mocht u op zoek zijn naar een vertrouwd adres voor een renovatie, een verbouwing of het plaatsen van een keuken dan kunnen we Otte Afbouw ten zeerste bij u aanbevelen.

Fam. B.W. Kraaijeveld, Zierikzee


Plaatsen kastwand

Corné Otte heeft bij ons een kastwand geleverd en geplaatst. We zijn uitermate tevreden met de prestatie die je geleverd hebt. Graag tot een volgende keer !!

J.W. Gravestijn

 

 


Plaatsing nieuwe badkamer

badkamer tholenIn augustus heeft Corné bij ons naar alle tevredenheid de oude badkamer verwijderd en de nieuwe badkamer geïnstalleerd.    
Hij is een vakman op vele terreinen!
In goed overleg zijn er tijdens de werkzaamheden nog kleine wijzigingen doorgevoerd. Corné had praktische tips om de ruimte nog beter te benutten.
Met veel geduld legde hij de verschillende badkamer tholenmogelijkheden uit en kwamen we met elkaar tot een goede oplossing.
Bedankt Corné voor je inzet. We genieten dagelijks van onze nieuwe badkamer!

Familie van den Berg-Roggeband

Website by SVwebdesign