Menu
Otte Afbouw
Corné Otte
Torenplein 6
4307 AB Oosterland
Telefoon: 0111-644933
Mobiel: 06-19808278
Email: info@otteafbouw.nl

facebook

Keuken laten plaatsen in Zeeland

Bij het plaatsen van een nieuwe keuken komt meer kijken dan alleen even een keuken kopen en neerzetten.
Dat weten wij als geen ander. Het plaatsen van de keuken is in principe zelfs de eindfase van het proces. Daaraan vooraf gaan het kiezen van het merk, het model en de kleur keuken en dan nog het opmeten en eventueel aanpassen van de ruimte, zodat de nieuwe keuken ook daadwerkelijk gaat passen.
U laat niet wekelijks een nieuwe keuken plaatsen, dus we begrijpen dat deze markt vrij ingewikkeld is. Vergelijken is lastig, maar ook het beoordelen van de beschikbare ruimte en leidingen, een geschikte opstelling maken en dan uiteindelijk een keuze maken. Het is nogal wat. Wij helpen u graag bij dit proces.

Een nieuwe keuken laten plaatsen, wat moet er eerst gebeuren?

nieuwe keuken plaatsenVoordat u een nieuwe keuken kunt laten monteren, begeleiden we u graag bij de volgende stappen.

1. We bekijken samen wat er mogelijk is.

De ruimte die bestemd is voor de nieuwe keuken moet geschikt zijn voor uw wensen. Soms is het ook andersom; dan moeten de wensen aangepast worden aan de ruimte. We bekijken samen met u de ruimte en beoordelen of deze aangepast zou moeten worden om aan uw droomkeuken te kunnen voldoen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verwijderen van een wand of juist het plaatsen ervan. Uiteraard houden we hierbij rekening met de kosten die daarmee gemoeid zijn. We snappen dat dit voor u meespeelt bij het nemen van beslissingen. Door de mogelijkheden samen door te nemen wordt het maken van de juiste keuzes voor u eenvoudiger.

2. We kijken naar de staat van de huidige leidingen.
We beoordelen de leidingen achter de keuken. Ook nemen we hierbij de staat van het stucwerk mee. Zo komt u niet voor ongewenste verrassingen te staan tijdens (of zelfs na!) het plaatsen van de nieuwe keuken.

3. We adviseren bij de aanschaf van de nieuwe keuken.
We kunnen, indien u wenst, advies geven met betrekking tot de nieuwe keuken. We geven advies over de indeling van de keuken, het type keuken, de materialen en het type (inbouw)apparatuur.

Offerte aanvragen

De keuken installeren

keuken installerenPas na bovenstaande stappen gaan we over tot het vakkundig installeren van uw nieuwe keuken. Zoals u ziet is dit de laatste stap in een heel proces. Wij vinden het belangrijk het complete proces met u te doorlopen. Zo weet u van tevoren zeker dat u de juiste beslissingen neemt bij de aanschaf van de keuken en weten wij zeker dat wij uw wensen waar kunnen maken.

Keuken laten renoveren

Het is niet altijd nodig een compleet nieuwe keuken te laten plaatsen. Soms is de staat van de huidige keuken nog zo goed dat dit eigenlijk zonde van de investering zou zijn. In dat geval kunt u er ook voor kiezen de keuken te laten renoveren.
Is uw keuken geschikt voor renovatie? En wilt u graag weten hoe u zonder een hele nieuwe keuken te hoeven kopen toch een nieuwe look kunt creëren? Lees dan verder op onze pagina over keukenrenovaties, waar we u meer vertellen over deze mogelijkheden.

Uw keuken laten installeren in Zeeland of Zuid-Holland

Voor een nieuwe keuken in Zeeland of Zuid-Holland zit u bij Otte Afbouw goed. Wij doen dit zowel voor particulieren als voor keukenspecialisten.
Wij zijn gevestigd in Oosterland en plaatsen vanuit daar keukens in heel Zeeland (we zijn voornamelijk te vinden op Schouwen-Duiveland, Tholen, Noord- en Zuid- Beveland en Walcheren) en delen van Zuid-Holland, zoals op Goeree-Overflakkee, in de Hoeksche Waard en in de regio Rotterdam. Woont u buiten Zeeland en Zuid-Holland en wilt u toch graag gebruik maken van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op voor overleg.

Vraag nu een op maat gemaakte offerte aan!

 

Website by SVwebdesign