Menu
Otte Afbouw
Corné Otte
Torenplein 6
4307 AB Oosterland
Telefoon: 0111-644933
Mobiel: 06-19808278
Email: info@otteafbouw.nl

facebook

Keuken laten renoveren in Zeeland

Een nieuwe keuken kost flink wat geld. Omdat een keuken veel gebruikt wordt en onderdeel is van uw leefomgeving, is dat het vaak ook waard. Maar wat nou als uw keuken eigenlijk nog in prima staat is, maar u gewoon aan vernieuwing toe bent? Wat als uw keuken gedateerd is, niet meer bij uw woning past, maar u geen compleet nieuwe keuken wilt of kunt kopen? Dan is er keukenrenovatie. Lees er op deze pagina alles over.

Keukenrenovatie of een nieuwe keuken?

KeukenrenovatieDe vraag waar veel huizeneigenaren mee worstelen. Is een keukenrenovatie slim of kan ik beter een nieuwe keuken kopen?
Dit is een terechte vraag. Bij het vervangen van een keuken blijft de ruimte en de indeling vaak hetzelfde. En als uw keukenkasten nog in prima staat zijn, waarom zou u dan een dure nieuwe keuken kopen? Nieuwe kastdeuren en een ander werkblad doen wonderen: de hele aanblik van uw keuken verandert hiermee.
We zullen op deze pagina wat dieper ingaan op de keukenrenovatie, om u te helpen bij het maken van een juiste keuze. Uiteraard komen we ook graag bij u langs om de staat van de basis van uw keuken te bekijken, uw wensen te bespreken en u een eerlijk advies te geven.

Wanneer is een keukenrenovatie mogelijk?

Het opknappen van een bestaande keuken is in veel situaties een goede oplossing. Of u er goed aan doet hiervoor te kiezen hangt van de volgende factoren af:

 • Hoe is de staat van de basis van uw keuken?
  Het geraamte van de keuken (de ruimte en de kastombouw) blijft meestal hetzelfde wanneer een keuken wordt gerenoveerd. De staat hiervan is dus belangrijk om mee te nemen in uw afweging. Dit om te voorkomen dat u uw prachtig gerenoveerde keuken na een aantal jaar alsnog moet vervangen.
 • Wilt u de indeling van uw keuken (drastisch) veranderen?
  Bij een keukenrenovatie blijft de indeling doorgaans grotendeels gelijk. Wel is een uitbreiding van de bestaande keuken een optie, of kleinere wijzigingen in de indeling.
 • Wat is uw budget?
  Een keukenrenovatie is vaak een stuk goedkoper dan een nieuwe keuken laten plaatsen. Dit kan een reden zijn om toch de indeling van de keuken hetzelfde te laten.
  Maar dit kan u er toe doen beslissen, ondanks de eventuele mindere staat van de basis van de keuken, om de keuken voor het zicht op te knappen. Zo kunt u weer een aantal jaar vooruit in een keuken die past bij uw stijl.
  Uiteraard kunnen er bij u andere kwesties meespelen in uw beslissing. Bij twijfel over de mogelijkheden mag u altijd contact met ons opnemen. Er is meer mogelijk bij een keukenrenovatie dan u waarschijnlijk denkt!

Offerte aanvragen

Hoe kunnen we de keuken opknappen met een renovatie?

Een renovatie kan klein of groot zijn. Wat er nodig is om uw keuken op te knappen is uiteraard weer afhankelijk van uw wensen, de mogelijkheden van de ruimte en het budget. Om toch een idee te geven van wat er zoal gerenoveerd wordt in keukens geven we een aantal ideeën. Allemaal elementen van een keuken die bij vervanging een enorm verschil maken in de uitstraling van uw keuken:

 • Vloertegels
 • Wandtegels
 • Kastdeuren
 • Handgrepen
 • Apparatuur
 • Werkblad
 • Verlichting

Zelfs wij staan steeds weer versteld van wat bovenstaande ‘details’ met een keuken doen. Een gedateerde keuken met een nieuw werkblad en modernere kastdeuren oogt ineens als een gloednieuwe keuken. Zo kunt u met relatief kleine ingrepen uw keuken dezelfde stijl geven als de rest van uw huis.

Wij willen de keuken laten renoveren. Wat nu?

Wanneer u uw keuken wilt laten opknappen, komen we graag bij u langs. We bekijken dan de staat van uw huidige keuken en gaan samen met u kijken naar de mogelijkheden. U kunt rekenen op een eerlijk oordeel, rekening houdend met uw wensen en budget, samen met de (on)mogelijkheden.
Naast het renoveren van keukens plaatsen wij ook nieuwe keukens en maken we interieur op maat. Dus wat er ook voor beslissing zal vallen; we kunnen u een vrijblijvend aanbod doen om de keuken van uw dromen te verwezenlijken.

Opknappen maar!

Wanneer u besluit uw keuken te laten renoveren door Otte Afbouw, zullen we na vakkundige metingen de benodigde materialen en artikelen gaan bestellen, zodat we een afspraak met u kunnen maken om uw keuken de gewenste make-over te geven.
Het demonteren en monteren van de keuken voeren wij zelf uit, evenals het eventuele betegelen van de vloer of muren en het plaatsen en aansluiten van (inbouw)apparatuur. Pas wanneer u de aardappelen weer kunt opzetten terwijl u met een tevreden zucht rondkijkt in uw droomkeuken, zit onze taak erop.

Uw keuken laten renoveren in Zeeland of Zuid-Holland

Voor keukenrenovatie in Zeeland of Zuid-Holland zit u bij Otte Afbouw goed. Wij zijn gevestigd in Oosterland en knappen vanuit daar keukens op in heel Zeeland (we zijn voornamelijk te vinden op Schouwen-Duiveland, Tholen, Noord- en Zuid-Beveland en Walcheren) en delen van Zuid-Holland, zoals op Goeree-Overflakkee, in de Hoeksche Waard en in de regio Rotterdam. Woont u buiten Zeeland en Zuid-Holland en wilt u toch graag gebruik maken van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op voor overleg.

Vraag nu een op maat gemaakte offerte aan!

 

Website by SVwebdesign