Menu
Otte Afbouw
Corné Otte
Torenplein 6
4307 AB Oosterland
Telefoon: 0111-644933
Mobiel: 06-19808278
Email: info@otteafbouw.nl

facebook

Interieurbouwer in Zeeland

Veel huizen hebben loze ruimtes. Hoekjes die nergens voor gebruikt worden, waar geen kast of plant in past. Juist die ruimtes zijn perfect geschikt als opbergruimte. Om dit een nette uitstraling te geven, kunt u op deze plekken kiezen voor een inbouwkast.

Kast op maat laten maken

Het mooie aan een kast die speciaal voor de ruimte op maat wordt gemaakt, is dat deze perfect aansluit bij de ruimte. Geen kleine gleuf aan de bovenkant of zijkant, omdat de kast net 10 centimeter lager is dan het plafond, maar precies tot aan het plafond. Een inbouwkast oogt een stuk netter, vangt minder stof en de ruimte wordt optimaal benut. Dat u zelf kunt beslissen hoe de kast er uit komt te zien en u niet afhankelijk bent van een assortiment, is nog een bijkomend voordeel van een op maat gemaakte kast.

Verschillende soorten op maat gemaakte kasten

Wij hebben in de afgelopen jaren op zo veel verschillende plekken bergruimte mogen creëren, dat we ze niet allemaal kunnen opnoemen. Om u toch een idee te geven van de mogelijkheden geven we u een aantal voorbeelden van plekken waar een interieurbouwer de oplossing kan bieden: interieurbouw

  • garderobekast in de hal
  • kledingkasten
  • voorraadkast in een loze hoek van de keuken
  • sierlijsten langs het plafond
  • kasten onder schuine daken

Offerte aanvragen

Kasten onder schuin dak laten maken

Met name op zolder is vaak de wens een opbergruimte te creëren onder het uiteinde van het schuine dak. Deze ruimte is toch te laag voor een andere bestemming en met een nette afscherming de perfecte plek om spullen te bewaren die niet wekelijks gebruikt worden.
Voor extra bergruimte op zolder maken we meestal schuifpanelen. Dit is een vrij eenvoudige oplossing waarbij we middels een rails en schuifdeuren een lage wand creëren. U zult versteld staan van wat daar achter past!

De interieurbouwer, hoe werkt het?

We komen graag bij u langs om de plek waarvoor u een oplossing zoekt te bekijken en op te meten. Aan de hand van uw wensen en ideeën maken we een ontwerp en indeling. We vertellen u over de verschillende opties die er zijn en adviseren over de materialen.
Zodra het ontwerp van de kast op maat naar wens is en u heeft aangegeven dat u deze wilt laten uitvoeren door Otte Afbouw, zit voor u het werk erop. Wij gaan de benodigde materialen verzamelen en plannen met u een afspraak voor het inbouwen. Het inbouwen doen wij uiteraard met de precisie die u van een vakman mag verwachten. Voor u het weet heeft u zeeën van ruimte extra en kunt u de nieuwe kast gaan inruimen.

Een kast op maat laten maken door de interieurbouwer in Zeeland of Zuid-Holland

Otte Afbouw is gevestigd in Oosterland (Schouwen-Duiveland). Vanuit daar werken wij voornamelijk op Schouwen-Duiveland, Tholen, Noord- en Zuid-Beveland en Walcheren en in de zuidelijke delen van Zuid-Holland, zoals op Goeree-Overflakkee, in de Hoeksche Waard en in de regio Rotterdam. Voor een kast op maat in Zeeland of Zuid-Holland zit u bij ons dus goed.
Woont u buiten Zeeland en Zuid-Holland en wilt u toch graag gebruik maken van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op voor overleg.

Vraag nu een op maat gemaakte offerte aan!

 

Website by SVwebdesign