Menu
Otte Afbouw
Corné Otte
Torenplein 6
4307 AB Oosterland
Telefoon: 0111-644933
Mobiel: 06-19808278
Email: info@otteafbouw.nl

facebook

Nieuwe badkamer laten plaatsen in Zeeland

Een nieuwe badkamer… Het roept vaak wel wat vragen op. Wat kost het? Wat past er in mijn badkamer? Kan het toilet aan de andere kant? Wat voor soort tegels past bij ons? Voor dat soort vragen zit u hier goed. Badkamers plaatsen is namelijk onze specialiteit. We denken graag met u mee, om zo samen het beste (en mooiste) resultaat in de beschikbare ruimte te krijgen.

Werkzaamheden in de badkamer door Otte Afbouw uit Oosterland

badkamer plaatsenVerderop op deze pagina leggen we stap voor stap uit wat we voor u kunnen betekenen tijdens de gehele fase van de aanschaf van een nieuwe badkamer. U kunt Otte Afbouw inschakelen voor diverse klussen in de badkamer, waardoor u met slechts één bedrijf te maken heeft tijdens de verbouwing. Dit wordt doorgaans als erg prettig ervaren. Otte Afbouw schakelt u in voor werkzaamheden in de badkamer als:

 • Betegelen van de badkamer (of toilet.
 • Advies over de inrichting van de badkamer.
 • Leidingwerk vervangen of verleggen in de badkamer of toilet.
 • Uitbreken van de oude badkamer.
 • Het plaatsen van de nieuwe badkamer, uiteraard met professionele installatie van het sanitair en meubilair.
 • Interieurbouw. Vindt u niet precies dat ene meubel dat u in uw hoofd heeft? Dan maken we het. Zo simpel als dat.

Een nieuwe badkamer kopen

Net als bij het aankopen van een nieuwe keuken, komt er bij de aanschaf van een badkamer meer kijken dan er in eerste instantie vaak gedacht wordt. U weet waarschijnlijk zelf wel wat u mooi vindt, maar weet u ook wat er past er in uw badkamer? Wij gaan graag de uitdaging aan om de beschikbare ruimte optimaal te benutten. Het is belangrijk om dit na te gaan voordat u op zoek gaat naar het nieuwe sanitair en meubilair.
Offerte aanvragen

Stappenplan nieuwe badkamer kopen

Wanneer u Otte Afbouw inschakelt voor de installatie van uw nieuwe badkamer doorlopen we graag samen de volgende stappen:

 • We komen kijken in de beschikbare ruimte.
 • We bespreken uw wensen en bekijken samen met u of en hoe deze wensen te verwezenlijken zijn.
 • We bekijken de staat en positie van het huidige leidingwerk. Dit is belangrijk om te kunnen bepalen wat er mogelijk is en wat voor kosten daarmee gemoeid zouden zijn.
 • We bepalen samen de meest gunstige indeling voor uw badkamer.
 • We geven advies met betrekking tot het type badkamer en materiaal, inclusief het eventuele tegel- of stucwerk.
 • Uiteraard kunnen we ook de aanschaf zelf begeleiden.

Het plaatsen van de nieuwe badkamer

Als u uw keuzes heeft gemaakt en de nieuwe badkamer is besteld, kunnen de echte veranderingen beginnen.
Indien nodig starten we met het uitbreken van de oude badkamer en het verleggen van leidingwerk. De rommel die daarbij ontstaat ruimen we natuurlijk op, zodat u zo min mogelijk hinder ondervindt van de verbouwing. Vervolgens begint het opbouwwerk.
Vanaf nu wordt uw badkamer weer alleen maar mooier. De installatie van uw nieuwe badkamer gebeurt op vakkundige wijze, u hoeft zelf niets te doen. Alleen maar te genieten van uw nieuwe badkamer zodra wij de deur achter ons dichttrekken.

Badkamer laten plaatsen in Zeeland of Zuid-Holland.

Vanuit Oosterland (Schouwen-Duiveland) reizen we Zeeland en Zuid-Holland door om werkzaamheden aan badkamers te verrichten. We zijn voornamelijk te vinden op Schouwen-Duiveland, Tholen, Noord- en Zuid-Beveland en Walcheren en in de zuidelijke delen van Zuid-Holland, zoals op Goeree-Overflakkee, in de Hoeksche Waard en in de regio Rotterdam.
Woont u buiten Zeeland en Zuid-Holland en wilt u toch graag gebruik maken van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op voor overleg.

Vraag nu een op maat gemaakte offerte aan!

 

Website by SVwebdesign